ZABOČKI MALIŠANI NA SMOTRI DJEČJEG STVARALAŠTVA U SLATINI

Zabočki mališani, dječji zbor Društva Naša djeca Zabok,  sudjelovao je na 18. Smotri dječjeg stvaralaštva Društava Naša djeca Hrvatske „Radost, igra i stvaralaštvo djece“ koja se ove godine od 18. do 20. listopada održala u gradu Slatini.

Na Smotri u Slatini sudjelovalo je 30 Društava Naša djeca iz cijele Hrvatske koji su pokazali široku paletu aktivnosti kojima se bave djeca u svoje slobodno vrijeme. Djeca su se predstavila s likovnim radovima, recitacijama, monolozima, scenskim igrama, instrumentalnim izvedbama, narodnim, klasičnim i suvremenim plesovima kojima su oduševili publiku u dvorani.

Zabočki su mališani, kao i uvijek, svojom visokom kvalitetom izvedbe zadovoljili „oštro uho“ prosudbene komisije te su dobili visoke ocjene i pohvale, a izveli su 3 pjesme: Šaljiva pjesma, Ringa, ringa, raja i Kišica uz klavirsku pratnju Lidije Jadek i dirigentsku palicu Jasenke Borovčak.

Zabočki mališani zajedno s volonterkama DND-a Sandrom Benčić, Marijom Gebert, Nikolinom Tustić, Magdom Sinković i Sonjom Pavlina proveli su prekrasan dan u Slatini, djeca su se družila, dobro zabavila, poigrala te se sretno i puni dojmova vratili svojim kućama.

 

Odgovori