VJEŠTIČJE DRUŽENJE – NEZABORAVNA NOĆ VJEŠTICA U ZABOKU

16. godinu za redom Društvo Naša djeca Zabok organizira Vještičje igre u parku Milana Prpića na kojima se okupio izuzetno velik broj djece i roditelja na omiljenoj manifestaciji povodom Noći vještica 

1

Vještičja zabava za sve generacije

Društvo Naša djeca Zabok već 16. godinu povodom Noći vještica organizira Vještičje igre u parku Milana Prpića. Mališani već nekoliko tjedana unaprijed pripremaju kostime, a svake godine kreacije i maske su sve maštovitije i maštovitije…a ove je godine uveden izbor za ‘naj’ obiteljsku, grupnu i pojedinačnu masku.

Niti ova godina nije mogla proći bez delicija iz vještičje kuhinje te su volonterke DND-a pripremile prefine vještičje kolačiće i lizaljke koje su izazvale veliku znatiželju i interes zbog prigodnih dekoracija i slasnog okusa te su ih djeca i roditelji odmah i degustirali. Svatko si je za uspomenu na ovaj „nezaboravan događaj“ mogao odabrati prigodni magnetić, ogrlicu ili igračku, osvježiti se vještičjim koktelima dok je za one koji se nisu stigli zamaskirati bilo organizirano oslikavanje lica.

Vještičje igre

Veliki broj djece uključio se u omiljene igre s rekvizitima koji su se izrađivali u radionicama i igraonicama DND-a Zabok tako da su djeca uživala u igrama Prenošenje tikvica, Igra lampionima, Nahrani čudovište, Čudovišno kuglanje i Jahanje na metli.

Sav prihod sakupljen dobrovoljnim prilozima namijenjen je ljetovanju djece slabijeg materijalnog stanja koje Društvo Naša djeca Zabok već dugi niz godina zajedno organizira s Osnovnom školom K.Š. Gjalskog i Gradom Zabokom. U cijelu manifestaciju bio je uključen velik broj volonterki i volontera DND-a Zabok, Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok i Dječjeg gradskog vijeća DND-a Zabok.

Odgovori