Poziv za izložbu fotografija volonterskih aktivnosti/akcija

volontirajmo-znakMreža udruga Zagor i Društvo Naša djeca Zabok zajedno s partnerima već tradicionalno organiziraju izložbu volonterskih aktivnosti povodom Međunarodnog dana volontera koji se obilježava 05.12.

Pozivaju se svi zainteresirani da pošalju fotografije koje prikazuju konkretne lokalne volonterske aktivnosti/akcije koje su se odvijale na području Krapinsko-zagorske županije u 2016. godini.
Fotografije se šalju na mail: volontirajmo@zagor.info u razdoblju od 28. listopada do 21. studenog 2016. godine.

Način prijava je sljedeći:
1. Šalju se najviše 3 fotografije koje prikazuju volontersku aktivnost/akciju
2. Svaka fotografija treba imati kratki opis aktivnosti/akcije
3. Fotografije trebaju biti u digitalnom obliku
4. Prijavitelj/ica treba posjedovati suglasnost za javno objavljivanje fotografije od strane osoba koje se nalaze na njoj. Prijavitelj/ica osobno je odgovoran/a za fotografiju te garantira da ne postoje prava trećih osoba i da će sve zahtjeve trećih osoba rješavati osobno i bez dodatne naknade.
5. Po isteku roka za prijavu odabrat će se najbolje fotografije koje će biti izložene u prostoru Centra za mlade KZŽ (Zelena dvorana, Zabok) povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera (otvorenje izložbe 05.12.2016.).

Svrha poziva je promocija lokalnog volonterstva te prikaz volontiranja kao društvenim korisnim kako za pojedinca tako i za čitavu zajednicu.
Pravila te način sudjelovanja pročitajte u prilogu.

poziv-za-dostavu-fotografija

Odgovori