Samo volontiraj!

U sklopu projekta „VolontirAJMO – jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za volontiranje” Društvo „Naša djeca“ Zabok inicirao je izradu pjesme o volontiranju „Samo volontiraj!”, prve takve vrste u Republici Hrvatskoj. Autorica teksta je volonterka DND-a Zabok Ema Smolić, glazbenu produkciju potpisuje Toni Eterović, a pjesmu izvodi dječji zbor Zabočki mališani DND-a Zabok.

Za pjesmu „Samo volontiraj!” izrađen je spot kako bi se još u većoj mjeri promovirale vrijednosti i značaj volontiranja kroz raznolike volonterske aktivnosti:

Spot za pjesmu „Samo volontiraj!“ nastao je u okviru projekta „VolontirAJMO – jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za volontiranje” čija je nositeljica Mreža udruga Zagor, a provodi ga u partnerstvu s Društvom „Naša djeca” Zabok, Krapinsko-zagorskom županijom, Lokalnom akcijskom grupom Zagorje-Sutla, Školom za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Osnovnom školom Janka Leskovara, Volonterskim centrom Zagreb i ACT Grupom. Spot je financiran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali te od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Odgovori