DJEČJE MAŠKARE U ZABOKU

11Dječji fašnik u Zaboku
Koordinacijski odbor Akcije „Grad Zabok-prijatelj djece“, Dječji vrtić Zipkica, Turistička zajednica područja Srce Zagorja i Društvo Naša djeca Zabok u subotu 10. veljače organizirali su Dječji fašnik u Zaboku uz pokroviteljstvo Grada Zaboka.

Maškarana povorka s djecom iz Dječjeg vrtića Zipkica s grupama Cicibani, Pužići, Šapice, Medeki i Cvjetići prošetala je svoje maske gradom Zabokom i zaputila se u park Milana Prpića gdje se odvijalo centralno događanje predstavljanja grupnih maski. Tako su se klinci iz vrtića predstavili s maskom stonoge, hobotnica, pingvina, ptica i bubamara. Program u parku nastavio se veselim igrama, pjesmom i plesom, a sva djeca i roditelji počašćeni su krafnama zahvaljujući donatorima – pekarama Katarina, Mufo i Trgocentar Zabok. Dječji fašnik u Zaboku održao se zahvaljujući velikom angažmanu odgajatelja, roditelja te volonterki i volontera Društva Naša djeca Zabok.

Male maškare u DND-u
Za djecu Igraonice „Kutić slikovnica“ DND-a Zabok organizirane su također male maškare u Igraonici. Djeca su se maskirala u svoje omiljene likove, zabavljala, igrala, a bilo je organizirano i oslikavanje lica.

Odgovori