MAŠKARE U ZABOKU

Dječji fašnik u Zaboku
Koordinacijski odbor Akcije „Grad Zabok-prijatelj djece“, Dječji vrtić Zipkica, Turistička zajednica Grada Zaboka i Društvo Naša djeca Zabok u subotu 25. veljače organizirali su Dječji fašnik u Zaboku uz pokroviteljstvo Grada Zaboka.

3Dječja maškarana povorka s djecom iz Dječjeg vrtića Zipkica s grupama Šapice, Pužići, Cicibani, Cvjetići, Medeki, Krteki i Delfinići prošetala je svoje maske gradom Zabokom i zaputila se u park Milana Prpića gdje se odvijalo centralno događanje predstavljanja grupnih maski. Tako su se klinci iz vrtića predstavili s maskom kiše, sunca, duge, cvjetića, cvrčaka i mrava, paukova i rockera. Program u parku nastavio se veselim igrama, pjesmom i plesom, a sva djeca počašćena su krafnama zahvaljujući donatorima (pekare Katarina, Zaboky te Trgocentar Zabok). Dječji fašnik u Zaboku održao se zahvaljujući velikom angažmanu odgojitelja, roditelja te volontera i volonterki Društva Naša djeca Zabok.

Male maškare u DND-u
Za djecu Igraonice „Kutić slikovnica“ DND-a Zabok organizirane su na sam fašnik 28. veljače igre pod maskama, a djeca su se maskirala u svoje omiljene likove, pjevala, plesala, zabavljala se i na kraju počastila zdravim grickalicama.

Odgovori