LJETNE AKTIVNOSTI SAVEZA DND-a HRVATSKE

12. i 13. lipnja 2015. Savez društava Naša djeca Hrvatske organizirao je tradicionalne izvještajno-programske i edukacijske aktivnosti koje su se ove godine održale u Lovranu

                                       

U petak 12. lipnja održana je Skupština Saveza društava Naša djeca Hrvatske na temu novina u radu Saveza i osnovnih Društava diljem Hrvatske na kojoj se okupilo 40-tak članova iz Društava Naša djeca. Na Skupštini je bio predstavljen novi Statut Saveza DND-a usuglašen s novim Zakonom o udrugama što će osuvremeniti i oplemeniti rad Saveza i osnovnih društava te im omogućiti još bolji rad s djecom i za djecu. Osim Statuta govorilo  se i o novim projektima i predstojećim aktivnostima Saveza DND-a Hrvatske, o doprinosu članova Saveza razvoju volonterstva u Hrvatskoj te je Jasenka Borovčak predstavila rad Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva čija je članica u ime Saveza DND-a Hrvatske.
                                     
U subotu 13. lipnja održano je Savjetovanje za dužnosnike Saveza DND-a Hrvatske na temu  Kako uspješno komunicirati s medijima koju su vodile Ana Tkalec Barić i Marija Margareta Klika iz Dialog komunikacija d.o.o., Zagreb te su dužnosnici stekli neke nove vještine komunikacije s medijima i naučili  više o medijskom predstavljanju lokalnih aktivnosti Društava Naša djeca na korist i dobrobit zajednice. Savjetovanje je završeno primjerima iz prakse akcija i aktivnosti Društava Naša djeca, a ove godine iz Krapinsko-zagorske županije Savjetovanju su prisustvovali predstavnice iz DND Bedekovčina, Sveti Križ Začretje, Pregrada, Veliko Trgovišće i Zabok.

Odgovori