VJEŠTIČJA ZABAVA ZA SVE GENERACIJE!!!

NEZABORAVNA NOĆ VJEŠTICA U ZABOKU

Svake godine sve veći broj djece i roditelja pohrli u Park Milana Prpića na već prepoznatljivu i omiljenu manifestaciju u gradu Zaboku

Društvo Naša djeca Zabok već 13. godinu povodom Noći vještica organizira Vještičje igre u Parku Milana Prpića. Mališani su već nekoliko tjedana s nestrpljenjem iščekivali kada će doći „taj dan“ de se maskiraju u vještice, duhove, kosture, čarobnjake, dobre vile…, a svake godine kreacije su sve maštovitije i maštovitije. I ova godina nije mogla proći bez delicija iz vještičje kuhinje: vještičjih kolačića i napitaka koji su izazvali veliku znatiželju i interes zbog prigodnih dekoracija te su ih djeca i roditelji odmah i degustirali. Također su se mogli kupiti magnetići raznih prigodnih oblika, a po prvi puta organiziran je i face painting, a djeca su se oslikanog lica veselo igrala u parku. Veliki broj djece pohrlio je na već omiljene igre s rekvizitima koji su se izrađivali u radionicama i igraonicama DND-a Zabok tako da su djeca uživala u igrama Slijepi duhovi, Prenošenje tikvica, Igra lampionima, Gađanje bundeva, Jahanje na metli i Vještičji hokej.

Prihod od prodaje ima humanitarni karakter i namijenjen je ljetovanju djece slabijeg materijalnog statusa koje Društvo Naša djeca Zabok već dugi niz godina zajedno organizira s Osnovnom školom K.Š.Gjalskog i Gradom Zabokom.

U cijelu manifestaciju bio je uključen velik broj volonterki i volontera, članova i članica Društva Naša djeca Zabok, Dječjeg foruma Bonkasy, Dječjeg gradskog vijeća i Volonterskog kluba Srednje škole Zabok.

 

Odgovori