DJEČJI ZBOR ZABOČKI MALIŠANI DND-a ZABOK NASTUPIO NA KONCERTU „EN TEN TINI“ U KONCERTNOJ DVORANI VATROSLAV LISINSKI

Zabočki mališani u nedjelju 2. travnja nastupili su u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu i svojim su nastupom oduševili publiku koja je zajedno s njima i zapjevala „Kad si sretan“

4

Prošle je nedjelje Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u Zagrebu odzvanjala dječjim smijehom, pjesmom i plesom zahvaljujući zborovima Zagrebački Allegro, Allegrići, Crescendo, Mali Sesvećani, Zagrepčanke i dečki te Zabočki mališani koji su u zadnjih nekoliko godina sudjelovali na CD-ovima „En ten tini“ u izdanju Menart-a i RTL televizije te glazbenog producenta Tonija Eterovića. Ovaj spektakl za mališane uljepšali su Plesni centar Tala te veseli tim animatora iz Dječjeg grada. Kao poseban glazbeni gost nastupio je Luka Nižetić, a program je vodila Doris Pinčić Rogoznica.Prvi CD „En ten tini“ 2014. godine upravo su snimali Zabočki mališani s 16 najljepših dječjih pjesama među kojima su En ten tini, Gle, igre li krasne, Kad se male ruke slože, Dobro jutro, Kad bi svi, Kad si sretan itd., a inspiriran je dječjim pjesmama klasičnih skladatelja, filmskim hitovima i najpoznatijim hitovima za djecu.

Zabočki mališani predstavili su se u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski s pjesmom „Ne treba nam šećer“ s CD-a „Zdravo i fino“, a s CD-a „En ten tini“ s pjesmama „En ten tini“ i „Kad si sretan“, a za nastup su pripremili i posebne koreografije. Dvorana Lisinski bila je popunjena do posljednjeg mjesta, a na hit pjesmu „Kad si sretan“ uključila se sva publika – djeca, mame, tate, djedovi i bake. Cijela manifestacija završena je izlaskom svih zborova s pjesmom „Kad se male ruke slože“.

 

 

Odgovori