DJEČJI FAŠNIK U ZABOKU

Koordinacijski odbor Akcije „Grad Zabok-prijatelj djece“, Dječji vrtić Zipkica, Osnovna škola K.Š. Gjalskog, Turistička zajednica Grada Zaboka i Društvo Naša djeca Zabok na sam Fašnik, 9. veljače, organizirali su Dječji fašnik u Zaboku uz pokroviteljstvo Grada Zaboka.

IMG_6355

Dječje maškarane povorke s djecom iz Dječjeg vrtića Zipkica i Osnovne škole K.Š. Gjalskog Zabok prošetale su svoje maske gradom Zabokom i zaputile se u park Milana Prpića gdje se odvijalo centralno događanje predstavljanja grupnih maski. Tako su se klinci iz vrtića predstavili s maskom snjegovića Olafa , maskom Maše i Medvjeda, Mickya i Minnie te lego kockica u svim oblicima i bojama, dok su se osnovnoškolci predstavili kao prometni znakovi, strašila te kao „domaći“ i „vatra“ iz začarane Šume Striborove.

Program u parku nastavio se veselim igrama, pjesmom i plesom, a sva djeca i roditelji počašćeni su krafnama zahvaljujući brojnim donatorima (pekare Katarina, Mufo i Zaboky te Trgocentar Zabok).

Dječji fašnik u Zaboku održao se zahvaljujući velikom angažmanu odgojitelja, učiteljica, roditelja te volontera Društva Naša djeca Zabok.

Odgovori