DJEČJI FAŠNIK U ZABOKU

Koordinacijski odbor Akcije „Grad Zabok-prijatelj djece“, Dječji vrtić Zipkica  i Društvo „Naša djeca“ Zabok u subotu 2. ožujka organizirali su Dječji fašnik u Zaboku uz pokroviteljstvo Grada Zaboka.

Dječje maškare

Ovogodišnje dječje maškare u Zaboku imale su vrlo važnu edukativnu zadaću i to PROMETNU s porukom: Čuvajte nas, pazite nas! Maškarana povorka djece iz Dječjeg vrtića Zipkica s grupama Sovice, Bubamare, Vjeverice, Cicibani, Pužići i Šapice prošetala je svoje maske gradom Zabokom i zaputila se u park Milana Prpića na centralno događanje predstavljanja grupnih maski. Klinci iz vrtića predstavili su se maskama vozila, prometnih znakova, šarenih čunjeva, semafora, zebra, policajaca, hitne pomoći i vatrogasaca kako bi sve prisutne podsjetili lijepom ponašanju u prometu pogotovo kada su djeca u pitanju.

Program u parku nastavio se veselim igrama, pjesmom i plesom, a sva djeca i roditelji počašćeni su krafnama zahvaljujući donatorima – pekarama Mufo i Trgocentar Zabok. Dječji fašnik u Zaboku održao se uz veliki angažman odgajateljica, roditelja te volonterki i volontera Društva „Naša djeca“ Zabok.

Male maškare u DND-u

Za djecu Igraonice „Kutić slikovnica“ DND-a Zabok organizirane su također male maškare u Igraonici. Djeca su se maskirala u svoje omiljene likove, zabavljala, igrala i plesala.

Odgovori