DONIRAJ

Link na YOUTUBE video

DND Zabok ove godine obilježava 70 godina uspješnog rada za djecu i s djecom, a pred nama je veliki izazov dostojan naše velike obljetnice i druženja s djecom  kroz uspješne i prepoznatljive projekte i programe s ciljem stvaranja zajednice po mjeri djece. Biti tako uspješan, i u različitim programima okupljati veliki broj zadovoljne i sretne djece, a ne imati dovoljno primjerenog prostora za rad je veliki pothvat za sve naše volontere/ke i suradnike/ce, a i našu djecu. 

Zaključili smo da nam je potrebna „DND Kuća“, u čemu nas podržavaju djeca, roditelji, građani, lokalna i regionalna samouprava, gospodarstvenici, poduzetnici i svi oni koji su čuli za nas i naše aktivnosti s djecom. 

Pred nama je veliki izazov, ali vjerujemo da zajedno možemo izgraditi našu kuću u kojoj će se naša djeca osjećati slobodno, sretno i važno, jer će moći razvijati svoje sposobnosti i stjecati nova znanja, biti kreativni i predlagati programe i aktivnosti u našoj kući.

Hvala svima koji nas podržavaju i koji će nas podržati u našoj kampanji prikupljanja financijskih sredstava i dati svoj doprinos da zajednički dođemo do našeg cilja i izgradimo „Kuću DND-a“ koju smo po uzoru na igru nazvali PIK-PAK.

DONIRAJ

UPLATOM NA RAČUN

IBAN: HR2323600001101372100
DRUŠTVO NAŠA DJECA ZABOK
M. Gupca 53, Zabok
Svrha: Donacija za PIK PAK
Model: 00
Poziv na broj: 1400-500
Banka: Zagrebačka banka

ILI SKENIRAJ KOD I DONIRAJ!

PIK 10, 20, 50 ili PAK 100 TI ODLUČI!