VOLONTERSKA AKCIJA DJEČJEG GRADSKOG VIJEĆA DND-a ZABOK: BOJANJA STEPENICA KOD OSNOVNE ŠKOLE K.Š. GJALSKOG ZABOK

Dječje gradsko vijeće Društva Naša djeca Zabok povodom manifestacije Hrvatska volontira započelo s oslikavanjem grada Zaboka koje se provodi u sklopu projekta „Prebaci na volontiranje!“

1

Društvo Naša djeca Zabok s Dječjim gradskim vijećem u suradnji s Osnovnom školom K.Š. Gjalskog u subotu 21.5. organiziralo je bojanje stepenica na ulazu u školu u sklopu manifestacije Hrvatske volontira i projekta koji provode „Prebaci na volontiranje!“.
Volonterskoj akciji priključili su se volonteri volonterskog kluba Srednje škole Zabok i Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok. Volonterska akcija nastavljena je i na sam praznik Tijelova kada su članovi i članice Dječjeg gradskog vijeća obojali i jedan zidić veselim, šarenim notama i instrumentima, a sve s ciljem da djeci bude ljepše dolaziti u školu. Ideju za oslikavanje i uređenje grada Zaboka dala su sama djeca, članovi i članice Dječjeg gradskog vijeća, a ovo je jedna od prvih akcija koja će se dalje nastaviti i tijekom školskih praznika zahvaljujući podršci Grada Zaboka i firme Horvat Color.

Odgovori