SNIMLJEN PRVI GLAZBENI VIDEO SPOT DJEČJEG ZBORA ZABOČKI MALIŠANI DRUŠTVA NAŠA DJECA ZABOK

img_2250Nakon više od dva desetljeća postojanja i nekoliko zapaženih CD-ova dječjeg zbora Zabočki mališani koji djeluje u Društvu Naša djeca Zabok snimljen je video spot za pjesmu „Ne treba nam šećer“ s CD-a „Zdravo i fino“

Društvo Naša djeca Zabok ovoga je tjedna u emisiji Dobro jutro, Hrvatska na Hrvatskoj televiziji imalo premijeru glazbenog video spota Zabočkih mališana s pjesmom „Ne treba nam šećer“ s CD-a „Zdravo i fino“.

Spot je nastao u sklopu projekta „Zdravo i fino“ koji se provodi s djecom, članovima Dječjega gradskog vijeća. U okviru Projekta provode se radionice zdravoga kuhanja za djecu i mlade u ugostiteljskom kabinetu Srednje škole Zabok, a izdane su dvije kuharice: „Zdravo i fino – priče iz zdrave kuhinje za djecu i odrasle“ i „Jela zdrava i fina – proljeće, ljeto, jesen, zima s CD-om Zdravo i fino“. Cilj projekta „Zdravo i fino“ jest podučiti djecu o važnosti zdrave prehrane i usvajanju zdravih prehrambenih navika te stjecanju zdravih stilova života.

Glazbeni spot sniman je tijekom ljetnih praznika u zabočkom Multimedijskom centru, a u njemu sudjeluju djeca, članovi Zabočkih mališana i Dječjega gradskog vijeća koji su direktno uključeni u sam projekt Zdravo i fino, odnosno radionice zdravoga kuhanja te su i u samom spotu pokazali svoje kulinarske vještine.

Glazbenu produkciju pjesme „Ne treba nam šećer“ radio je Toni Eterović , a scenarij i režiju spota potpisuje Anđelo Jurkas, koji također radi spotove za mnoge popularne hrvatske glazbenike i bendove te je režiser filma „Zbog tebe“. U pomoći pri realizaciji spota sudjelovao je velik broj volontera i volonterki DND-a Zabok, naših stalnih suradnika Srednje škole Zabok, Pučkog otvorenog učilišta, Sinapaka, Meditexa, Škofine, Zavoda za javno zdravstvo KZŽ, Zagorskog vodovoda i Krapinsko-zagorske županije, rekla nam je voditeljica Projekta i voditeljica Zabočkih mališana Jasenka Borovčak te istaknula da je ovo je samo početak i mogli bismo reći prvi u nizu glazbenih spotova Zabočkih mališana DND-a Zabok.

Pogledajte spot:     Ne treba nam šećer

 

Odgovori