PROLJETNO-USKRŠNJA IZLOŽBA U GRADSKOJ KNJIŽNICI

Društvo Naša djeca Zabok svake godine organizira uskršnje radionice te uskršnju izložbu u Gradskoj knjižnici.

Ove godine u uskršnje radionice uključile su se učiteljice Biserka Krmek i Irena Puškar sa svojim trećim razredima Osnovne škole K.Š.Gjalskog Zabok te knjižnicu okitile veselim proljetno-uskršnjim motivima.

Već s ulaza u knjižnicu na prozoru vas dočekuju šareni cvjetni vjenčići. Po ulasku u knjižnicu dobrodošlicu vam zaželi bijeli zec okružen cvijećem i prigodnim pisanicama, a sa stropa u obliku mobila vise velike pisanice i šareni cvijet što sve zajedno daje jednu toplinu i šarenilo našoj knjižnici u ovo pred proljetno i uskršnje vrijeme.

Djeca su s učiteljicama radila u tehnici oblikovanja u prostoru. Na stiropor izrezan u obliku zeca i jaja pikali su šarene krpice, a od kutijica za jaja izrezali su cvjetove za vjenčiće.

DND Zabok svojim malim suradnicima iz 3.a i 3.c. razreda i učiteljicama zahvalio je na velikom trudu te im je tajnica DND-a Zabok Jasenka Borovčak u ime DND-a poklonila set slikovnica za njihov razred, a učiteljice su za svoj trud od voditeljice Gradske knjižnice Andreje Šagud dobile sadnice patuljastih narcisa.

 

Odgovori