KIĆENJE BORA

I ove je godine organizirano tradicionalno kićenje bora u Gradskoj knjižnici s polaznicima Igraonice „Kutić slikovnica“ i ukrasima koji su izrađeni na kreativnim božićnim radionicama u Društvu Naša djeca. Klinci su zajedno s tetom Danijelom okitili bor, a kratku je predstavu o Snjegoviću za njih pripremila teta Zvjezdana.

Posebno zahvaljujemo našim prijateljima iz Društva Naša djeca Slatina koji su nam poslali božićne čestitke.

DJED MRAZ NA DJEČJEM ODJELU

Društvo Naša djeca Zabok posjetilo je djecu koja borave na Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Zabok kako bi ih razveselili i uljepšali im boravak povodom nadolazećih blagdana. Za male bolesnike pripremili smo predstavu o Snjegoviću, a posebno ih je razveselio dolazak Djeda Mraza s prigodnim poklonima…

 

Obilježavanje Međunarodnog dana volontera 2015.

Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Društvom „Naša djeca“ Zabok, Gradom Zabokom i Krapinsko-zagorskom županijom provodi projekt „Volonterski centar VolontirAJMO” financiranog od strane Ministarstva socijalne politike i mladih.

MDV_2015 (138)

U okviru projekta pokrenuta je kampanja podizanja svijesti građana/ki o važnosti i značajnosti volonterstva. Kroz kampanju održale su se i aktivnosti usmjerene obilježavanju Međunarodnog dana volontera. Ovaj dan obilježen je kroz dva događaja: otvorenje izložbe „Volonterske aktivnosti“ koja prikazuje volonterske aktivnosti provedene u 2015. godini i rasprava o razvoju volonterstva na području županije te ujedno i druženje volontera/ki. Nastavi čitati

SVETI NIKOLA U ZABOKU

Sveti Nikola i ove je godine posjetio djecu grada Zaboka te je s poklonima koje priprema DND Zabok razveselio djecu u Dječjem vrtiću Zipkica, Osnovnoj školi K.Š. Gjalskog i na  Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Zabok.

Društvo Naša djeca Zabok za polaznike Male škole, Igraonice i svu ostalu djecu grada organiziralo je Nikolinjsku svečanost u Osnovnoj školi te su zajedno uz prigodan program u kojem su učestvovali učenici 4.a razreda OŠ K.Š. Gjalskog i Zabočki mališani dočekali Svetog Nikolu koji je donio prigodne vrećice sa slatkišima te ih podijelio mališanima.